x
Filtre
Toplam 39 ürün görüntüleniyor.

Bayan Küpeleri

Bayan Küpeleri, kadınlar için bir kulak süsünden çok daha fazlası anlamına gelir. Modern ya da klasik bayan küpe modelleri, her dönemin en trend ürünleri olurken her kombininize de kolaylıkla uyum sağlayabilen eşsiz parçalardır. Bayan küpe kategorisi içerisinde yer alan tüm model özel tasarım olan ve el işçiliği ile üretilen nadide aksesuarlardır.

Tercih edeceğiniz küpe her ne kadar şık ve zarif olsa da diğer kolye, yüzük ve bileklik gibi takılarınız ile uyum sağlaması kusursuz bir görünüm sergilemeniz için son derece önemli bir detaydır. Bu kategoride yer alan tüm özel tasarım küpe modelleri, aynı zamanda diğer takı ve aksesuarlarınızla da estetik bir bütünlük sağlayarak günlük hayatınızda ve özel anlarınızda şıklığınızı zarif bir şekilde ortaya çıkarır.

Her Tarza Uygun Bayan Küpe Çeşitleri

Son dönemlerde takı modasına adeta damgasını vuran doğal taşlar, bayan küpeleri tasarımlarında da yerini başarıyla almıştır. Bayan küpeleri kategorisi içinde 925 ayar gerçek gümüşten ve farklı doğal taşlardan üretilmiş envai çeşit küpe modeli bulmanız mümkündür. Doğal taşlar, üzerinizdeki kötü ve negatif enerjiyi alırken size enerji ve pozitif bir ruh hali yansıtır. Dolayısıyla da bu küpeler, sadece bir takı olmaktan çok daha fazlasıdır.

Modeller arasında sade, şık ve minik küpelerin yanı sıra büyük ve gösterişli tasarımlar da mevcuttur. Kehribar, ametist gibi doğal taşlar ile tasarlanarak üretilen bu modeller; beyaz gümüş renginde olduğu gibi aynı zamanda altın sarısı renk seçenekleri ile de sizlere sunulur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.