x
Filtre
Toplam 702 ürün görüntüleniyor.

El İşi Yüzükler

El İşi Yüzükler, erkek takı ve aksesuarlar kategorisinde en çok ilgi gören ürünlerin başında geliyor. Her birinin özel tasarım olması ve tamamen el işçiliği ile üretilmesi erkekler tarafından bu kategorideki ürünlerin tercih edilmesinin en önemli nedenlerindendir. Erkeklere alınabilecek en şık ve en özel hediyeler arasında yer alan bu modellere hemen göz atabilirsiniz.

El işçiliği ile işinin ehli olan ustalarımız tarafından özenle üretilen modeller arasında farklı renklerde doğal taşlar ve özel tasarımlar ile üretilmiş onlarca model bulunuyor. Her erkeğin tarzına ve zevkine hitap eden bu modeller, ayrıca erkeklerin her kombini ile kolaylıkla uyum sağlayabilen ve bütünlük kuran modellerdir.

El İşi Yüzük Modelleri

Erkek müşterilerimiz için özel olarak tasarlanarak el işçiliği ile üretilen el işi yüzükler; opal taşı, ay taşı,, akik taşı, onix taşı, firuze taşı ve fosfor taşı gibi doğal ve faydalı taşlar kullanılarak üretilmiştir. Modellerin renkleri tamamen doğal taşların renkleri ile verilmiş doğal renklerdir. 925 ayar gümüşten üretilen modellerde renklendirmek için kimyasal madde kullanılmamıştır.

Modeller arasında Allah yazılı, kalem işi, ay yıldız tasarımlı, isme özel Osmanlı tuğralı gibi farklı tasarımlar yer alıyor. Sizler de hemen kategoriye göz atarak sizin ya da sevdiklerinizin tarzını en iyi anlatan modelleri hemen bularak satın alabilirsiniz. Parmak ölçünüz için kategorinin yüzük ölçü tablosundan faydalanabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.